marți, 27 martie 2007

Prostul prosteşte

Scriu aceste rânduri fiind indignat de cele ce se întâmplă pe acest petec de pământ, unde prostul îsi arată (încă o dată) că nu-i prost destul dacă nu e şi fudul. Eu nu mai înţeleg… în ţara asta n-ai voie nici sa mergi la cimitir sa depui nişte flori, nici nu poti sa te plimbi normal pe stradă, … jurnaliştilor li se interzice să-şi facă meseria… ş.a.m.d.

Aflu cu stupoare că poliţia (sectorului Centru) a reţinut, în forţă, câţiva membri ai Partidului Liberal (PL), deoarece aceştia au avut de gând să meargă la Cimitirul Armenesc să depună flori la mormintele membrilor Sfatului Ţării, cu ocazia aniversării a 89-a de la Unirea Basarabiei cu România. Care e motivul? - nu înţeleg… Cică au încălcat ordinea publică. Care încălcare?
Care ordine? (mai întâi să-şi facă ei ordine în cap la dânşii, dacă mai au din ce). Oare poate constitui o “încălcare a ordinii publice” mersul pe stradă cu steaguri şi cu flori în mână?

Aceeaşi poveste e şi cu Nicolae Dabija…

***

Tot azi, la acelaşi eveniment au fost reţinute şi echipele de filmare a posturilor de TV - PRO TV şi DTV. Motivele: PRO TV n-a fost observat în îmbulzeala creată şi a fost o greşeală până la urmă; iar echipei de la DTV i-a fost luată şi ştearsă caseta, cică de ce filmează? [Nici TV-7 n-a scăpat de "ameninţările" "omului cu epoleţi"].

Apoi, urmează perla prostului: fiind întrebat de ce i-a fost confiscată caseta celor de la DTV, Dumitru Rusu, comisarul, a răspuns că nu s-a întâmplat aşa ceva, că n-a fost luată nicio casetă… Precis nu-i sănătos omu’ ista. Ori îi prea fudul şi deci, prea …

Este incredibil cum se încearcă să te prostească din ochi oamenii aceştia… Şi asta are loc într-o ţară care… nu mai este nevoie să menţionez unde tinde…

Un comentariu:

Anonim spunea...

Totala dreptate !!!