duminică, 17 iunie 2007

Alegerile locale. Turul II. şi... pentru ce a votat Lupu?

Astăzi am mers la urnele de vot pentru a ne alege, în sfârşit, primarul. După un milion de tentative. Ziua a fost una calmă. Poate chiar înspăimântător de calmă. O linişte misterioasă care anunţa parcă un deznodământ "ne-fericit"...

Rezultatele preliminare îl dau câştigător pe Dorin Chirtoacă, candidatul PL. Acesta acumulând, potrivit mai multor "numărători", între 50,49% şi 57%.
Este un rezultat bun, dar deloc surprinzător. Nu era doar clar, dar şi logic cine va câştiga.
(aşa...printre altele... În sfârşit vom avea la un post de conducere o persoană tânără, în jur de 30 de ani, chiar dacă va fi înconjurată de "bătrânei").

Preşedintele Parlamentului RM, Marian Lupu, a venit la secţia de votare nu doar cu soţia, dar şi cu două(!) gărzi de corp. "Pentru cine aţi votat, dle preşedinte al Parlamentului?"... - Am votat pentru profăsionalism, compătănţă şi răsponsabîlitate!
Interesant, bodyguarzii săi au pus ştampila în buletinul de vot? sau... ei au alte dele mai importante de făcut?...adică sa nu-l scape din ochi pă şăful Lăgislatîvului...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Chitoaca 4EVERE , Bravo Dorin

Anonim spunea...

bravoooooooooooo!in sfirsit incepem sa ne eliberam incetul cu incetul de gindirea comunista,dar va fi destul de greu de luptat unul contra la multi,conducerea noastra e bolnava de comunism dar leacul nimeni ni la gasit,succes dorin poate acesta va fi primul pas spre calea descoperirii doctoriei comuniste!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Multumesc celor care intra pe blogul meu si comenteaza, dar am o rugaminte: autentificati-va macar cu un pseudonim daca nu cu numele mic. Chiar anonim?!

Fara suparare :)