marți, 9 octombrie 2007

La multi ani, dle premier-ministr !

Azi Vasile Tarlev, primul ministru al ţării R. Moldova, aflată între Prut şi Nistru, unde salariu mediu va ajunge în curând (la paştile cailor) 300$, şi-a sărbătorit ziua sa de naştere. Cică, din surse demne de încredere, a împlinit 44 de ani...

În vizită la dumnealui, ca să-l felicite (nu pentru altceva, doamne fereşte!), au venit preşedintele aceleeaşi ţări, V. Voronin, preşedintele Parlamentului tot din aceeaşi ţară, M. Lupu, alţi miniştri (vice şi ne-vice) ş.a.m.d.
Primele cuvinte ale lui V. Voronin au fost cele mai sincere şi calde:

"Mata de trei zâli te pregăteşti de deni rojdenie!"
...

Pe site-ul Guvernului, scrie că "Mîine, 10 octombrie, la ora 15-00, Prim-ministrul Vasile Tarlev va prezida şedinţa plenară a Guvernului". Ce noroc are dl Tarlev că şedinţa a fost programată pentru ora 15.00. Doar nu avea să se trezească de dimineaţă pentru nişte fleacuri. Are dreptul măcar o zi din an să se odihnească normal şi prim-ministrul. Cine face aşa legi în ţara asta bine face.
Cred că responsabilul care va aranja masa, va trebui, totuşi, să aibă grijă ca lângă V. Tarlev să fie mai multe sticle cu apă. Nu de alta, dar în caz de necesitate.

LA MULŢI ANI, DLE PRIM-MINISTRU!
AŞTEPTĂM CU NERĂBDARE SĂ PLECAŢI DE LA ŞEFIA GUVERNULUI PENTRU A VĂ OCUPA DE CHESTII SERIOASE.

Niciun comentariu: